به گزارش سلام لردگان به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور؛ علي اصغر عنابستاني استاندار چهارمحال در نشست ستاد راهبردي سد و نيروگاه كارون? بيان داشت: از محل اعتبارات ملي مهر ماندگار ??? ميليارد ريال اعتبار براي تكميل پل و جاده هاي جايگزين كارون ? در نظر گرفته شده است.
وي تصريح كرد: مراحل طراحي، ساخت و نصب سازه هاي اين پل به پيشرفت ?? درصدي رسيده است.
وي ادامه داد:ساخت و تكميل اين پروژه در سه فاز ?جاده ها و تونل در قسمت جنوبي، جاده ها و تونل در قسمت شمالي و پل قوسي? در حال انجام است و با بهره برداري از اين پل قوسي، بار ترافيكي محور ارتباطي بروجن- لردگان به ايذه و خوزستان كاهش يافته و رفت و آمد مردم از شهركرد به استان خوزستان و بالعكس نيز افزايش مي يابد.
عنابستاني با بيان اينكه عمليات انتقال سازه هاي اين پل از كارخانه ماشين سازي اراك به طور كامل به محل نصب پل انجام شده است، اضافه كرد: بيش از ??? متخصص ايراني در روند اجرايي نصب اين پل فعاليت مي كنند و احداث بيش از پنج كيلومتر جاده هاي دسترسي آن نيز انجام شده است.
استاندار چهارمحال وبختياري تاكيد كرد:قرار بود، اين پل تا پايان سالجاري بهره برداري شود ولي به دليل برودت هواي منطقه و بارش برف و باران، تكميل و بهره برداري از آن به تاخير افتاد.
وي ادامه داد:دهانه اصلي اين پل ??? متر، طول عرشه آن ??? متر و عرض آن ??.? متر است و داراي دو باند عبور و دو پياده رو است.
عنابستاني با تاكيد بر لزوم سرعت بخشي در تكميل اين طرح، گفت: آبگيري سد كارون ? قبل از احداث پل و جاده هاي جايگزين آن، اقتصاد و درآمد بخش زيادي از مردم استان را تحت تاثير قرار داد.
جمعي از مديران دستگاه هاي اجرايي و كارشناسان اقتصادي چهارمحال وبختياري نيز در نشست ستاد راهبردي سد و نيروگاه كارون? با تاكيد بر لزوم توسعه صنعت گردشگري در درياچه سد كارون ?، فراهم شدن امكانات براي سرمايه گذاري فعالان اين بخش و توسعه پرورش ماهيان در اين منطقه را خواستار شدند.
پل قوسي سد كارون ? در فاصله ??? كيلومتري جنوب غربي مركز چهارمحال و بختياري در دست ساخت است.